About me

Elin Jansen

In 2012, werd ik geïnterviewd door TV-6 (Nederland) en ik steeg niet tot Februari 2013 op. In dit gesprek, verklaarde ik mijn proces, wat ik in een gastheer zoek, en ik gaf ook een klein beetje op hoe te opgemerkt te worden in Nederland, een weinig een weinig ongeveer mijn eigen leven, en natuurlijk, mijn favoriete sport (voetbal). Nu, zijn er meer dan 30.000 mensen op deze blog en ik zou meer willen een weinig maken, zodat besliste ik een klein verslag een weinig te doen een klein inzicht op een weinig geven hoe ik kreeg waar ik vandaag ben.

In 2009, begon ik voetbal te spelen, aangezien mijn eerste spel in 2011 was. Dit was ongeveer drie jaar na het eerste spel in 2011. Ik begon om in dezelfde liga te spelen zoals Elin, omdat wij een gelijkaardige stijl en wij allebei hebben hetzelfde soort voetbal spelen.

In sociale media, kunt u me vinden sprekend over spelen en toernooien.

Als u om het even welk hebt terugkoppelen, kunnen de suggesties, de insectenrapporten of de eigenschapverzoeken, u in aanraking met me in Elin Jansen of via sociale media krijgen. U kunt ook over onze vorige toernooien in het „hangt over een spel“ artikel lezen. De gebeurtenis in Amsterdam zal onze laatste zijn, aangezien wij ons schooljaar beëindigen.

Ik zal proberen om de gebeurtenissen regelmatig te posten ik binnen deelneem aangezien ik niet genoeg tijd ga hebben om in elke enige gebeurtenis te spelen. De eerste gebeurtenis van de toernooienreeks werd gehouden in 2012. Een paar toernooien volgden dat wij op Zondagen en Woensdagen hielden en dan in 2015 wij Vrijdag en Zaterdagtoernooien ook toevoegden. Wij hebben ook een Zondagtoernooien dat een beetje groter dan de Zaterdagtoernooien is en ik ben niet zeker hoeveel mensen op Zondagen in Nederland spelen.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik in een paar voordien in het verleden ben geweest. In dit artikel dat ik zou willen om sommige uiteinden en trucs delen die ik geleerd=heb= van mijn eerdere ervaring dat helpen=heeft= me om meer succesvole spelen te werpen.

In het begin ben ik gewoonlijk zeer zenuwachtig over het werpen in een nieuw spel, maar zodra ik, de gehele situatieveranderingen begonnen word. Ik voel zeker en in een goede stemming en dit maakt me werkelijk gelukkig. Vóór elk spel dat ik ben begonnen om door de uiteinden en de trucs te gaan die ik geleerd=heb=, die geven=zal= me sommige adviezen die helpen=zullen= me om mijn te verbeteren werpen en efficiënter in het spel te zijn. De uiteinden die ik in dit artikel zal delen zullen van anderen verschillend zijn, zodat als ik hen niet volg het niet dat ik mijn tijd verspil of een fout maak betekent, betekent het dat ik over sommige van mijn andere onderwerpen op deze blog ook denk.

Ik was geboren in Nederland maar ik leef hier nu, met mijn moeder en zuster. Ik begon dit spel te spelen toen ik 12 jaar oud was. Ik heb nooit de drang gehad om het spel te winnen, maar ik houd altijd van op replay van het spel te letten en te weten te komen wat verkeerd ging. Ik verheug me op uw terugkoppel en suggesties.

Als u om het even welke vraag over deze plaats hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren of een commentaar hier te verlaten. Ik kan niet alle vragen over het spel beantwoorden, te lezen zo gelieve eerst FAQ. Dank voor het bezoeken! Ongeveer dit Spel U probeert om uw team van 2 ertoe te brengen om de meeste doelstellingen in een specifiek aantal notulen te noteren. Het spel bestaat uit 1 spel tegen de computer en een tweede spel waar uw doel tegen uw computertegenstander te spelen is. U hebt 2 minuten om dit te doen.