Waar moet ik bij het kopen van spellen op letten?

Elin Jansen

Een „hoge score“. Selbst ist Vans Rugzak Sale einen Anlauf wert. om een hoog scorespel te kopen moet u zijn minstens twintigste in de wereld. Ik vertel hen ook, dat zij kunnen beginnen te spelen en beginnen om de hoge score te slaan als zij enkel proberen om het te doen de gemakkelijke manier. Heeft het zin om te kopen gooien games? Zij vragen me waarom, omdat ik zo vele spelen moet spelen, dezelfde dingen, en winst zo vaak de hoge score doe bereiken. Waarom willen de mensen het werpen van spelen kopen? Ik ben een oude kerel. In mijn vorig 10 jaar, heb ik meer dan 20.000 werpend spelen geprobeerd en ik heb nooit één enkele persoon vraag me om een hoog scorespel om hun persoonlijk beste te zijn gehad. Zij allen zeggen, „omdat het te spelen pret is“. Ik zeg: „Het is geen pret bij allen“. Ik wil niet hen beledigen of beledigen, maar dit is de waarheid. Zij willen één of ander stom spel winnen en spelen om dat te bereiken. Zij zullen betalen om het te doen. Zij zijn degenen die besteden geld aan het en het als zij winnen, niet me zullen kopen. In feite, meer speel ik, houd niet ik meer van het gehele idee van het werpen van spelen. Het is zelfs niet meer pret. Het is geen pret voor me. Ik zelfs niet speel het spel om het te winnen, maar ik speel om het te spelen. Het is enkel zo veel voor vermaak en plezier zoals een spel, een raadsel, een boogschietencursus, een voetbalwedstrijd, een raadsspel, of zelfs een sportengebeurtenis. De reden waarom ik geen spelen meer werp is dat, als persoon, ik een probleem heb ontwikkeld. Ik kan me het bedrag van haat dat sommige mensen voor me hebben en het spel niet meer bevinden ik om en versie aan de wereld probeer te bouwen. Ik kan niet me de haat bevinden. Dat is wat haat ik, is het niet het spel dat het probleem is. Het is dat de haat uit mensen komt. Daarom verwijder ik nu werpend spelen uit mijn website. De mensen zijn welkom in mijn plaats langer, helemaal niet. Dit betekent niet dat ik hen van de rest van de plaats verbied, die een optie voor de gebruikers is. De mensen die willen houden speel werpend spelen zullen enkel een nieuwe plaats moeten vinden om te spelen. Ik hoop ik niet ga ophouden speel totaal werpend spelen maar ik kan niet het waarborgen. U zult dit op sidebar kunnen zien. Ik weet sommige mensen niet van dit zouden kunnen houden, maar dit is de manier die ik heb gevoeld. U hebt mijn oprechte verontschuldigingen voor ter plekke het zetten van u. Ik begrijp dat u niet met mijn advies zou kunnen akkoord gaan maar het spel zou moeten worden gespeeld. U zult nog een aardig artikel van me worden omdat het spel nog zou moeten worden gespeeld. Het zou oneven kunnen klinken om dat te zeggen maar ik probeer ook om nieuwe manieren te vinden om mijn blog beter te maken en ik wil niet ophouden werkend. Zo geven mijn verontschuldigingen opnieuw maar geen hoop op! Mijn doel is de beste spelen op Internet aan u te krijgen zodat u van hen kunt genieten en een fout niet maken omdat zij op het Web zijn.